Tähtkuju - Kaljukits

Ikka jõulukingituseks :)


Siia on põimitud umbes 4581 helmest. Põimimisel kasutasin peenikest tamiili ja helmenõela. 

Tähtkujud - Ambur



Amburisse on põimitud u 4700 helmest. Põimimisel kasutasin peenikest tamiili ning helmenõela.

Tähtkujud - Kaksikud

Põimitud on umbes 2342 helmest. Põimisel kasutasin peenikest tamiili ning helmenõela.

Tähtkujud - Vähk

Vähke pidi kohe päris mitu tegema. Minu tutvusringkonnas oli neid nii mõnigi :) Kõik said oma :)

Vähkide puhul on põimitud umbes 4499 helmest. Helmeste põimimisel kasutan peenikest tamiili ning helmenõela.





Tähtkujud - Jäär

Kui olin iseenda tähtkuju valmis teinud, siis hakkas minus idanema mõte, et selle võiks teha ka teistele minu perekonnas. On hea lisaks jõulupakki panna :)

Minu perekonnaliikmete seas on 2 Jäära :)


Vanaema
Vennaraas
Jäära on põimitud umbes 4144 helmest. Põimimisel kasutasin peenikest tamiili ja helmenõela.

Shaballa - milline maailm!

Käsitöö on ikka nii põnev! Käisin mõnda aega tagasi Eesti Floristikakoolis lilleseadet õppimas. Tutvusin seal imetoredate inimestega. Paari lillekooli õpilasega oleme ikka mõne aja tagant kokku saanud ja midagi toredat teinud - nii lilli seadnud kui ka käsitööd teinud. Viimasel kokkusaamisel proovisime shamballa tehnikat. 



Tegemisel kasutasime videõpetust: https://www.youtube.com/watch?v=cclbqeueCdY

Ma ise olen varem ka teinud shamballa tehnikas käevõru. Siis kasutasin kividena poolvääriskive. Nendega on veidi keeruline seepärast, et kivide augud on üsna pisikesed ja on tükk tegemist, et pael mahuks läbi kivi augu.

Hematiit ja tiigrisilm
Mina kasutasin tiigrisilmast ja hematiidist tehtud käevõru tegemisel seda videoõpetust: https://www.youtube.com/watch?v=W2DZUot0g0Q&t=15s

Hematiit - aitab vabaneda negatiivsetest emotsioonidest ja rahustada mõtteid. Toetab stressist ja närvilisusest ülesaamisel. Eriti kasulik muretsemise puhul. Tõstab enesehinnangut, suurendab tahtejõudu ja vastupidavust. Toetab ülesaamist häbelikkusest, erinevatest sundmõtetest ja sõltuvustest (liigsöömine, suitsetamine). Samuti lahustab mõtetest tingitud piirangute loomist iseendale. 
"Olen võimas kaitsekivi - negatiivsete energiate absorbeerija ja tumedate jõudude eest kaitsja." takistab mittekasulike energiate sisenemist auravälja, taastades rahu ja harmoonia sinus.

Tiigrisilm - kaitsev kivi, kasutatud ammustest aegadest talismanina, maandav ja positiivne kivi, aitab sihte saavutada, aitab mõtteid ja hingejõudu koondada, suurendab psüühilist võimekust ja stimuleerib kundalini energia tõusu, suurendab praktilist taju, aitab sul oma andeid ja võimeid ära tunda.