Lihtsamad heegeldised!

Minu käsitööpisik algas lihtsamate linikute heegeldamisest. See linik sai minu teiseks lemmiklinikuks. Heegaldasin seda üsna palju ja võiksin veelgi ja veelgi heegeldada. Ma olen pea kõigile oma heegeldistele ja muudele tegemistele omaniku leidnud. Kindlasti leidis ka see linik omale armsa omaniku.




Käsitööpisik!

Selle linikuga sai algus minu imeline käsitööpisik :) Ehk heegeldamine hakkas üha rohkem ja rohkem meeldima. Ühe suurema heegeldustöö tegin ma juba põhikoolis, kus heegeldasin õppeprogrammist väljaspool suurema liniku - mis peamine: vabatahtlikult!!!


Mäletan isegi, et see linik oli kuskil kooli näitusel. Mis selle näituse teemaks oli, seda ma enam ei mäleta. Hiljem kui näitus oli möödas, ei saanud ma seda linikut tagasi. Võimalik, et ma ei läinud ise küsima ja vist ei olnud nii suurt huvi. Ju muud tegemised/toimetamised hõivasid mu tähelepanu sel korral. 

Antud linik meenus mulle siis kui mul juba põhikool lõpetatud. Käisin siis seda linikut veel koolis nö taga nõudmas. Lõpuks õnnestus mul see kätte saada. Õpetaja väga ei tahtnud anda :)

Mitu head aastat kasutasime seda linikut koduses majapidamises. Kuna see oli valget värvi, siis tegi aeg sellega aga oma töö. Nüüdseks seda linikut ei ole enam, kuid sellest sai alguse midagi suurt ja ilusat. 

Kui ma selle roosa ümmarguse liniku valmis sain, siis andsin heegeldamisse ja üldse käsitööle sõrme. Nüüdseks on mult ära võetud mõlemad käed :D Mis on ainult positiivne!!!